fredag 9 oktober 2009

I backspegeln | v.41

Som många säkert sett brukar många ekonomibloggar summera veckan med listor över intressanta artiklar osv. Självklart ska inte Miljonkoden vara sämre. Här kommer därför Miljonkodens veckolista som jag valt att kalla "I backspegeln".


Veckans inlägg
Veckan som gick publicerades 6 stycken inlägg på miljonkoden. Vad som kan ses som något få inlägg beror på att jag varit sjukt samt haft en del att ta igen. Här finner du i alla fall en lista på veckans inlägg. Att lägga extra märke till är segmentet Framgångssagan som du hittar i listan nedan och som hade premiär veckan som gick.


Intressant läsning från andra bloggare
Har kikat runt lite bland bloggsfären och tagit fram läsvärda inlägg som skrivits i veckan.

  • Först ut hittar vi bloggaren Stockman som här diskuterar hur pensionen och bolånet hänger ihop. Intressant för de allra flesta :)

  • Get Rich Slowly reflekterar över hur mycket man bör ha undansparat beroende på ens situation. Kan tilläggas att bloggen är på engelska.

  • Veckan som gick bjöd Mot miljonen på ett inlägg där han tog upp saker han mer än gärna snålar på.

Börsveckan som gick
Efter en blek inledning på veckan lyckade ändå plussidan vara den starke till slut. En avvaktande vecka inför rapportsäsong som ändå verkar vara munter och bjuda på några glada överaskningar. Även oljepriset verkar ha fått fotfäste igen och har förhoppningsvis hittat stöd vid 70$ fatet.


Sist men inte minst
Det är alltid trist att bli bestulen på saker och ting. Om du däremot hittar en annons med dina stulna saker på internet kan det alltid vara bra att ta med någon kunnig innan du besöker säljaren. Varför inte en polis?

2 kommentarer:

  1. Hehe nejdå, bara haft för mycket att görö på sistonde då jag har tentaperiod och en massa rapporter som ska in :) Uppdatering kommer snart

    SvaraRadera